Nazilli Ayna Gazetesi

AUT COFFEE’NİN TADIMLIK NARGİLESİNE YOĞUN İLGİ

AUT COFFEE’NİN TADIMLIK NARGİLESİNE YOĞUN İLGİ
4.189
07 Aralık 2019 - 17:53

Nazilli’de bulunan Aut Coffee’nin gerçekleştirdiği Tadımlık Nargile etkinliği yoğun ilgi gördü. Aut Coffee etkinlik sonunda müşterilerine çekilişle çeşitli hediyeler dağıttı.

Nazilli’de Ordu Caddesi üzerinde bulunan, işletme sahipliğini Nazilli Belediyespor’un eski kaptanlarından İbrahim Kırdemir’in yaptığı Aut Coffee’de nargile tadım etkinliği gerçekleşti. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren nargile severler soğuk havaya rağmen kafeyi doldurdular.

Gördükleri yoğun ilgiden çok memnun olduklarını dile getiren İbrahim Kırdemir “Bir tedarikçimiz bize, müşterilerimizin farklı nargile tatlarını keşfetmesi ve ürün tanıtımı için sponsor olmak istedi. Bu sponsorluk doğrultusunda bizde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmak istedik. Sağ olsun müşterilerimizde bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Herkesi bu farklı nargile tatlarını tatmaya Aut Coffee’ye bekliyoruz.” dedi.

Aut Coffee’nin Nargile Üstadlarından Bilenko lakaplı Emre Bilen’de “Bugün Nazilli’de uzun zamandır yapmayı planladığımız bir etkinliği, Aut Coffee, Revoshi ve Bilenko Hookah üçlüsü olarak gerçekleştirdik.  Aut Coffee’de bize ev sahipliği yaptı. Birlikte güzel bir etkinliğe imza attık. Bugün ki etkinliğimizde asıl amacımız Nazilli’de nargile işinin profesyonel boyutlarını insanlara göstermekti. Bizde bugün bunu gerçekleştirdik. İnsanların akıllarındaki soru işaretlerini giderdik. Güzel bir talep vardı. Çekilişler gerçekleştirdik ve çeşitli hediyeler verdik. İnsanlarda görmüş oldu. Nargile nedir, profesyonel şekilde nasıl yapılır. Bu da bizi sevindirdi. İlerleyen zamanlarda daha farklı etkinlikler de gerçekleştireceğiz. Nazilli için güzel şeyler bunlar, insanlar böyle farklı şeyler arıyor. Bunlara cevap olabilmekte bizi mutlu ediyor. Umarım bundan sonra da daha güzel işler yaparız.” ifadelerini kullandı. Sizde bu sıcak ve samimi ortamı görmek, lezzetli ürünlerini tatmak, Bilenko ve Kaan Bal’ın ustalıkla hazırladığı nargileleri içmek isterseniz. Özel gün ve gecelerinizde kapılarını size sonuna kadar açan Ordu Caddesi No:45 (Kaynanalar Parkı Yanı)’te bulunan Aut Coffee’yi ziyaret edebilir, 0 256 313 62 88 numaralı telefondan rezervasyon yaparak detaylı bilgi alabilirsiniz.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER

This will close in 20 seconds