Nazilli Ayna Gazetesi

ÜNİAK İŞ DÜNYASI İLE ADÜ’LÜLERİ BULUŞTURDU

ÜNİAK İŞ DÜNYASI İLE ADÜ’LÜLERİ BULUŞTURDU
2.036
31 Aralık 2019 - 15:47
Ak Parti Nazilli İlçe Gençlik Kollarının üniversitelerdeki temsilcisi ÜniAk Nazilli’nin önde gelen iş Adamlarından Ör-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal ile Adü’lü öğrencileri buluşturdu.

Adnan Menderes Üniversitesi İsabeyli Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Fakülte Sekreteri Muhammed İkbal Yiğit, Ak Parti Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Eftal Kırlıoğlu ve çok sayıda Gençlik Kolları üyesi ve öğrenci katıldı.

Gençlerle buluştuğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Ör-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal, “Gençlerin buradan mezun olduklarında iş hayatına atılma ve atılmadan önce kendilerini ne gibi konularda geliştirilmeleri konusunda verimli bir söyleşi oldu. Onların geleceklerinde bir nebzede olsa yön verebilmek adına fikir sahibi yapabildiysek ne mutlu bize. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Katılımlarında dolayı herkese teşekkür eden Nazilli ÜniAk Sorumlusu Emre Çelikbıçak’ta, “Üniversitemizdeki öğrenim hayatını sürdüren arkadaşlarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaç edinen topluluğumuz, bu düşünce ile hareket ederekten, biz öğrencilerin gerek eğitim, gerekse eğitim sonrası atılacağımız iş hayatında bizlerin, ihtiyacı olan yaşam ve iş tecrübelerimize katkı sağlayabilmek adına düzenlemiş olduğumuz konferansa Ör-Koop Yönetim Kurulu başkanı ve Genel Müdürü Ünal Önal Bey’in katılımıyla gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı Ünal Bey’e ve öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. Konferans sonunda Ünal Önal’a Fakülte Sekreteri Muhammed İkbal Yiğit tarafında teşekkür belgesi verildi. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER