Nazilli Ayna Gazetesi

SEVİM’DEN MİTİNG GİBİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

SEVİM’DEN MİTİNG GİBİ ADAYLIK AÇIKLAMASI
1.274
22 Kasım 2019 - 10:14

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim’in partinin il yöneticileri ve 500’e yakın partilinin katılımıyla gerçekleştirdiği adaylık açıklaması miting havasına büründü.

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Örgütü’nde mevcut başkan Serkan Sevim adaylığını Hangar Kafe’de düzenlenen aday tanıtım toplantısıyla açıkladı. Parti bayrakları ile süslenen salonda, seçim şarkılarının da çalınmasıyla miting havasına bürünen toplantıya CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Nazilli Ziraat Odası Meclis Başkanı Mesut Yörükoğlu, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve yaklaşık 500 partili katıldı.

YAPTIKLARINI ANLATTI

Göreve getirilmesinin ardından seçimi kazanmak için zor şartlar altında günde 18 saat çalıştıklarını ifade eden Serkan Sevim “İstanbul seçimlerinde eşim ve iki çocuğumla Sultanbeyli’ye giderek 20 gün gönüllü olarak çalıştım. Parti içi eğitimler yaptık. Halkın acısını ve sevincini paylaştık. Ramazan çadırlarını köy köy ekibimizle her yerde insanlara bizzat servis yaptık. Sonra da dertlerini dinledik” sözleriyle CHP için fedakarca çalıştığını altını çizdi.

“AKLIMIZLA OYNAMAYIN”

Yönetim kurulu oluşturulurken görevden alınanların engel olmaya çalıştıklarını kaydeden Sevim, Feyzullah Erkut, Ali Deveci, Hakan Şensan, Kazım Turanlı gibi isimlere teklif götürdüklerini ancak karşılık bulmadıklarını ifade etti. Sevim, “Bu kongre ilçe değil iktidar kongresi, birlikte yürüyelim dedik. Arkadaşlarımız farklı tarafta birleşmeyi tercih etti. 20 yıldır birbirinize atacak kurşununuz yokken bugün başarılı olmuş bir ilçe yönetiminin yanında değil de karşısında olarak binlerce parti emekçisinin hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Aklımızla oynamayın. Geçti Bor’un pazarı sür eşeğini Niğde’ye.” şeklinde konuştu.

“YENİYİM AMA ENERJİ DOLUYUM”

Mavi listeyi hedef alıp “Emekçileri tehdit ediyorlar” diyerek kara propaganda yürütüldüğüne vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Sevim, “Seyyar satıcılık yapan, hamallık yapan, tuvaletçi çocuğu Serkan Sevim emeğin üzerine basmaz. Bütün siyasi hayatımı emekçiler için yürüteceğim. Kimliğim üzerinden siyaset yapıyorlar. Biz sosyal demokrat kitle partisiyiz. Kimlik sorunlarının konuşulacağı en son partiyiz. Yeni diyorlar. Yeniyim ama enerji doluyum, en iyi yaptığım şey çalışmak. Rakiplerimizi korkutan da bu” ifadelerine yer verdi.

“GELECEK İÇİN BEYAZ BİR SAYFA”

Partililere dağıtılan beyaz kağıtları havaya kaldırılmasını isteyen Sevim “İşte bugün CHP Nazilli’de geleceğe tertemiz bir sayfayla başlıyor. Bugün iktidar olmaya söz verdiğimiz bir gün. Yarın başlayacak olan delege seçimlerinde elinizi vicdanınıza koyarak, geleceğinizi düşünerek oy vermenizi istiyorum. Tekrar macera yaşamak istemiyoruz. Kongrelerin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek konuşmasını bitirdi. Ardından partililerin tebriklerini kabul edip fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER