Nazilli Ayna Gazetesi

Sakarya Ticaret 21 Atatürk Büstünü Yeniledi

Sakarya Ticaret 21 Atatürk Büstünü Yeniledi
745
12 Ekim 2020 - 17:09
Nazilli’de üçüncü şubesiyle geçtiğimiz aylarda hizmet veremeye başlayan Sakarya Yapı Market, tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi tamamladı.

Nazilli’de sadece yapı market sektöründe değil sosyal sorumluluk projeleriyle de adında sıkça söz ettiren Sakarya Ticaret, başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesini tamamladı. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden aldığı izin doğrultusunda harekete geçerek başta Nazilli’nin kırsal mahallelerinde bulunan okullardaki Atatürk büstlerini boyamaya ve yenilemeye başlayan Recep Sakarya ve ekip arkadaşları, çalışmalarını başarıyla tamamladı. Sakarya Ticaret olarak daima dürüstlük, doğruluk ve güzelliklerden yana olduklarını söyleyen işletme sahibi Recep Sakarya, başlatmış oldukları sosyal sorumluluk projesini tamamlamanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

‘YENİ PROJLERLE DEVAM EDECEĞİZ’

Önümüzdeki günlerde yeni sosyal sorumluluk projelerine imza atacaklarının altını çizen Sakarya, ”Bundan tam 1 ay önce 9 Eylül tarihinde işyerimizin açılışını yapmıştık. Açılış günü sosyal sorumluluk projelerimiz olacak ve bunları hep birlikte yapacağız demiştim. Biz sadece ticari yapıyı oluşturmakla kalmadık. Sosyal sorumluluk olarak da üstlendiğimiz işleri yapıyoruz. Bunun ilk ayağı olan Nazilli’nin kırsal kesimlerinde yer alan okullarımızın Atatürk büstlerini boyadık ve yeniledik. Öncelikle verilen izinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, daha sonrada çalıştığım mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ayrıca projenin başından sonuna kadar beni yalnız bırakmayan Nazilli Kadınları Gurubu Saime Özdoğru, Nazilli Bayanları Grubu Bahar Beşer, Nazilli Sayfası yöneticisi Eşref Özbağcı, Nazilli Hayvanları Koruma Derneği Grubu Mehmet Gürkan Tığoğlu ve Nazilli Trafik Toplumsal Duyarlılık Platformu’na çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde hep birlikte çok daha güzel işler yapacağız. Yine Nazilli’mizdeki bir okulun boyanmasını ve işçiliğini ücretsiz olarak komple karşılayacağız. Sosyal projelerimizin biri biterken diğerini başlatmış olacağız. Çünkü her bitiş bir başlangıcı doğuruyor” diye konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER