Nazilli Ayna Gazetesi

PATİ KONSERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

PATİ KONSERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
794
14 Aralık 2019 - 11:33
Nazilli Back House Rock Bar, ilçede bir ilke imza attı. “Sokakların Sessiz Çığlığını Sen de Duy” sloganıyla, Nazilli’de ilk kez sokak hayvanları yararına düzenlenen ‘Pati Rock Konseri’ büyük ilk gördü.

Back House Rock Bar, Nazilli’de sokak hayvanları yararına düzenlenen ilk Pati konserine ev sahipliği yaptı. Alternatif Rock sanatçısı Burak Cem Beydili ve ekip arkadaşlarının sahne aldığı gecede, unutulmaz anlar yaşandı. Konseri dinlemeye gelen rock severler gece boyunca şarkılara eşlik edip doyasıya eğlenirken, işletme sahibi Süleyman Çelik, sokak hayvanları yararına düzenlenen konser için bilet alan kişilere birçok hediye dağıttı. Toplumsal duyarlılık mesajlarının da verildiği gecede söz alan Nazilli Hayvan Severler Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu “Nazilli’de ilk olma sıfatını taşıyan bu konserde yer alan sponsorlar başta olmak üzere, gerek Nazilli yerelinden, gerek üniversite öğrencisinden akademisyenine, gerekse de Aydın merkezden katılım göstererek gecemizi ve amacımızı şereflendiren tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu güzel geceyi bizlere sağladığı için de Back House Rock Bar işletmecileri Halil Çelik ve Süleyman Çelik beyefendiler ile organizasyonda emeği geçen değerli basınımız ve gönüllülerimize de teşekkürlerimi sunar, amacına ulaştıkça, birlikte daha güzel işler başaracağımıza da inancımın tam olduğunu vurgularım” dedi. Pativersity Öğrenci Topluluk Başkanı Büşra Çon ve çeşitli katılımcıların katılımıyla geçen güzel gecenin ardından konukların fotoğraflar çekmesiyle program sonlandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER