Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’Yİ “TEDBİRLİ” GEZDİRMEYE DEVAM EDİYORLAR

NAZİLLİ’Yİ “TEDBİRLİ” GEZDİRMEYE DEVAM EDİYORLAR
1.012
17 Haziran 2020 - 16:10
Nazilli’de uzun bir aradan sonra yeni tip korona virüs önlemli ilk tur düzenlendi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında normalleşme sürecinin başlamasıyla sosyal mesafeli ve maskeli turlar başladı. Nazilli Voyelle Tur uzun bir ardan sonra ilk turunu misafirlerine çekiliş yaparak ücretsiz Muğla’nın Akyaka bölgesine günü birlik bir tur düzenleyerek hizmet vermeye başladı.

“GENELGEYE UYGUN GEZİLERİMİZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ

Nazilli’den başlayan rota Ula Gölü, Akyaka, Azmak Turu, Belen Kahvesi ve Bozüyük Köyü gezisi ile tekrar Nazilli’de son buldu. İşletme sahibi Özgür Ekiz sezonun ilk gezisini tedbirler kapsamında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirti. Tüm misafirlerin için gerekli tüm önlemleri aldıklarını söyleyen Ekiz, ”Hemşehrilerimize güzel bir hediye verelim dedik ve bir otobüs ücretsiz Akyaka turu düzenledik. Sosyal mesafeye uygun bir şekilde 23 misafirimizle bir gün öncesinde aracımızı dezenfekte ettirerek yola çıktık. Sabah kahvaltımızı yol üzerinde yaptık Ula gölü, Akyaka ve Bozüyük’e ziyaretlerimizi yaparak gezimizi sonlandırdık. Bu süreçte insanlar gezmeye tekrar ve gezerken de gerekli tüm tedbirleri aldığımızı görsünler diyerek bu turumuzu gerçekleştirdik. Önümüzdeki haftalarda günü birlik turlarımız tam anlamıyla başlamış olacak. Her yerde olduğu gibi dezenfektanlarımız tamam, maskelerimizi dağıttık her koltuğa 1 yolcu aldık. Ulaştırma Bakanlığının bize vermiş olduğu genelgeye uygun tedbirler kapsamında gezilerimizi yapmaya başladık” dedi. Normalleşme sürecinde günü birlik gezilerle alıştırmalara başladıklarını sözlerine ekleyen Ekiz, uzun soluklu gezilerinin ise Temmuz ayından itibaren başlayacağının altını çizdi. Ekiz, ”Temmuz’dan itibaren uzun soluklu gezilerimize Karadeniz turu ile başlıyoruz. Akabinde yine Temmuz – Ağustos aylarında Kapadokya, İstanbul ve Kıbrıs gezilerimiz olacak. Tam kapasite gezileri ise bize gelecek olan ikinci genelgelere göre başlatacağız” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER