Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’NİN İLK E-SPOR MERKEZİ RUDİS HİZMETE GİRDİ

NAZİLLİ’NİN İLK E-SPOR MERKEZİ RUDİS HİZMETE GİRDİ
905
20 Aralık 2019 - 10:24
Nazilli’ye bağlı İsabeyli mahallesinde Nazilli’nin ilk profesyonel E-Spor merkezi olan Rudis E-Spor Merkezi hizmet vermeye başladı.

İşletme sahipliğini İlker Sevinç’in, işletme müdürlüğünü de Ufuk Kuşçu’nun yaptığı Rudis E-Spor Merkezi İsabeyli’de hizmet vermeye başladı. Öğrenciler için İsabeyli’de eğlence sektörünün gelişmesi gerektiğini dile getiren işletme sahibi İlker Sevinç,” Ben zaten ticaretten gelen biriyim. İsabeyli’de de öğrencilerin güzel vakit geçirebilecekleri eğlence ve oyun salonu eksikliğini gördüm. Bende bu yönde bir şeyler yapmak istiyordum. Ama aklımda böyle bir şey yoktu. Sonra Ufuk kardeşim bana fikrini anlattı. Bende araştırdım. Önü açık bir sektör olduğunu gördüm ve böyle bir işe giriştik.” şeklinde konuştu.

“2013’TEN BERİ HAYALİMDİ”

Yıllardır böyle bir fikrinin olduğunu belirten işletme müdürü Ufuk Kuşçu, “Ben aslında web tasarımcıyım. İlker abi ile de bu vasıta ile tanıştık. Ben böyle bir mekanı 2013’ten beri hayal ediyordum. Ama böyle bir mekan açmak kolay değil. İlker abi burayı bana gösterdiğinde burada farklı şeyler düşünüyordu.  Bende kendi fikrimi anlattım. İlker abide araştırmak istedi. Bir ay kadar araştırdı, fikir hoşuna gitti. Bizde çalışmalara başladık.” dedi.

LİSANSLI E-SPORCU YETİŞTİRECEĞİZ

Bütün özellikleri aynı 44 tane bilgisayarları olduğunu belirten Kuşçu, “E-spor Merkezimizde bilgisayarlarımız İ5 İntel 9400 işlemci, GTX 1660 Tİ ekran kartı, 24’ Curved 1 ms 144 HZ monitör, mekanik Gamepower oyuncu klavye, oyuncu Mouse, 7+1 titreşimli kulaklık ve oyuncu koltukları özelliklerine sahip. Bu özelliklerle  Türkiye E-Spor Federasyonuna başvurumuzu yaptık. Amacımız E-Spor yeterlilik belgesi alarak Nazilli’de E-Spor kulübü kurup turnuvalarda Nazillimizi temsil etmek ve temsil edecek oyuncular yetiştirmek. Tabi bu sporcuların hepsi lisanslı, federasyona bağlı olacak.” ifadelerini kullandı.

Sizde bu muhteşem ortamda bilgisayar oyunu oynamak isterseniz İsabeyli Mahallesi Atatürk Bulvarı numara 45’te bulunan Rudis E-Spor Merkezini ziyaret edebilir, 0 507 482 36 53 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER