Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE KÜNEFE’NİN YENİ ADRESİ; HGS KÜNEFE & CAFE

NAZİLLİ’DE KÜNEFE’NİN YENİ ADRESİ; HGS KÜNEFE & CAFE
3.123
12 Şubat 2020 - 17:29
Yöresel lezzetleriyle gurme turizminin önde gelen şehirlerinden olan Gaziantep tatları ile Nazillililer buluştu. Gaziantep’in yöresel markası “HGS Künefe & Kafe” farkıyla Nazillililerin ağızları tatlanacak.

Nazilli’de Ordu Caddesi üzerinde hizmete giren HGS Künefe & Kafe, 12 çeşit künefenin yanı sıra katmer ve waffle çeşitleriyle de Nazillililerin uğrak mekanı olmaya hazırlanıyor. Gaziantep’in meşhur lezzetlerini Nazillili vatandaşlarla buluşturan HGS Künefe işletme sahibi işadamı Volkan Kılıç, kalabalık bir katılımla işletmesinin açılışını gerçekleştirdi. Siyasileri de buluşturan açılışa Nazilli Belediye Başkan Vekili Gönül Öztürk, MHP İlçe Başkanı Hasan Eren, AK Parti İlçe Kadın Kolları Serpil Ateş Akkaya, İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Cihat Öztürk, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, NEGBirDer Başkanı Meltem Tuğral ve çok sayıda davetli katıldı. Aydın’daki 4 şubenin ardından Nazilli’ye 5’inci şubeyi kazandıran işletme sahibi Volkan Kılıç, çocuk oyun alanını da içinde bulunduran 250 metrekarelik iki katlı işletmelerinde lezzetin ön planda olduğunu söyledi. HGS Künefe & Kafe, yapılan duanın ardından katılımcılar tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.

İÇ MALZEMELERİ GAZİANTEP’TEN GELİYOR

HGS Künefe’nin merkezinin Gaziantep’de olduğunu Aydın’da kurulan işletmelerin il genelinde 5’inci şube ile büyümeye devam ettiğini dile getiren Kılıç, hedeflerinin kalite ve lezzetlerini Nazilli halkıyla buluşturmak olduğunu ifade etti. Künefelerin iç malzemelerinin tamamının Gaziantep’ten geldiğini söyleyen Kılıç; “Kesinlikle merkezimizin dışında malzeme kullanmıyoruz. Müşteri sipariş verdikten sonra sıcak sıcak hemen burada yapıyoruz. 12 çeşit künefemiz var ve hepsi değişik isimlerde. Toz halinde içinde tüm fıstıklı, tahinli ve cevizli, bunun yanında dondurmalı ve sade katmerimiz var. Ek olarak bu şubemizde waffle, kızarmış dondurma ve kızarmış muzu da ilave ettik. Tüm şubelerimizde olduğu gibi Nazilli’de de müşterilerimize temiz, hijyenik, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunacağız. Müşteri memnuniyeti bizim temel prensibimizdir” ifadelerini kullandı. Kokteyl eşliğinde yapılan açılışta davetlilere Gaziantep usulü künefe ikram edilirken, protokol üyeleri ve davetlilerden künefe lezzeti tam not aldı.

————————————————————–

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER