Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Sınav Koleji 2. Satranç Turnuvasına Yoğun Katılım

Nazilli Sınav Koleji 2. Satranç Turnuvasına Yoğun Katılım
1.712
27 Şubat 2020 - 16:52
Nazilli Sınav Koleji’nin ev sahipliği yaptığı 2. Satranç Turnuvası, Aydın genelinden yoğun bir katılımla 22-23 Şubat tarihlerinde gerçekleşti.

Öğrencilerin akademik başarılarının yanında sosyal, sanatsal ve sportif başarılarda elde etmelerini ve kendilerini ilke edinen Sınav Koleji,2.’sini düzenledikleri Satranç turnuvasını Aydın ve genelinden yoğun bir katılımla gerçekleşti. Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte gerçekleştirdikleri Nazilli Sınav Koleji 2. Satranç turnuvasını,8 yaş altı,10 yaş altı ve 14 yaş altı olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlendi.

Satranç turnuvasına ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Nazilli Sınav Koleji Kurucusu Şükrü yıldırım, “Sınav Koleji olarak her türlü eğitim ve öğretim faaliyetlerinde gerek satranç gerekse zeka oyunları ve diğer faaliyetlere destek olmak bizi mutlu ediyor. Bu noktada Nazilli sporcularının yarışmacıları başarıları bizi gururlandırıyor. Dünden bugüne devam eden Sınav Eğitim Kurumları ve Sınav Koleji olarak eğitime her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

22-23 Şubat tarihlerinde düzenlenen turnuvaya 160 başvurunun yapıldığını ve 134 sporcunun yarıştığını söyleyen Nazilli Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi Mesut Sevinç ise, “Nazilli Satranç turnuvasına gerçekten çok büyük bir ilgi gösterdi.160 başvurunun olduğu turnuvaya aydın ilindeki okullarda okuyan öğrenciler başvurdu. Gerçekten çok güzel bir turnuva oldu nefes kesen maçlar gerçekleştirdik” dedi. 6 farklı turdan oluşan turnuvada gerek öğrenciler, gerek velililer, gerekse hakemlerin büyük takdirini topladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER