Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ ESNAFLARI SESSİZ CANLARI YUVASIZ BIRAKMADI

NAZİLLİ ESNAFLARI SESSİZ CANLARI YUVASIZ BIRAKMADI
1.127
16 Ocak 2021 - 18:28
Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği, Nazilli Hayvanseverler Derneği ile birlikte sokak hayvanları için kulübe yapma etkinliği düzenledi.

Nazilli’de sokağa çıkma kısıtlamaları boyunca sokak hayvanları için varını yoğunu ortaya koyan Nazilli Kent Konseyi Çevre, Doğa, Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve Nazilli Hayvanseverler Derneği bu seferde Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği ile ortaklaşa kulübe yapım etkinliği gerçekleştirildi.

Hayvansever gönüllülerin ve Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği üyesi esnafların katıldığı etkinlikte açıklamalarda bulunan Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği Başkanı Meltem Tuğral, “Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği olarak Hayvanseverler Derneği ve hayvansever gönüllülerle birlikte kulübe yapımıyla ilgili ortak bir etkinlik düzenledik. Esnaflarımız bu zor zamanda bile vermiş olduğu malzeme desteği ile buraya gelip yapım aşamasında yardım eden esnaflarımıza, paletleri taşıyan, bir çivi olsa dahi destek veren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“DOĞAYLA SAVAŞ HALİNDEYİZ, KAZANIRSAK, KAYBEDECEĞİZ.”

Etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür eden Nazilli Hayvanseverler Dernek Başkanı, Nazilli Kent Konseyi – Çevre Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu, “Nazilli Kent Konseyi Çevre, Doğa, Hayvan Hakları Çalışma Grubu, Nazilli Hayvanseverler Derneği ve Gönüllüler olarak her hafta düzenli olarak uyguladığımız mama dağıtım etkinliğimizde Nazilli Belediyesi ve mama destekçisi gönüllülerimizle birlikte 43 paket yani 645 kilogram mama ile yine 60 noktada dağıtım yaptık. Fakat havalar çok soğudu bu sokaktaki sessiz canları çok etkiliyor. Buradan yola çıkarak Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği ile birlikte ortaklaşa daha önce yaptığımız gibi şehrimizde sessiz canlar için kulübe etkinliği düzenledik. Esnaflarımız sağolsun bu zor zamanda küçük büyük demeden bu konuda destek oldu. Bir çivide sen çak sloganı ile bir gün içerisinde yapabildiğimiz kadar kulübeyi yapıp bu soğuk havada sessiz canlar için başlarını sokabilecekleri bir yuva yapabilmek. Özellikle kar yağan dağlık bölgelere bu yuvaları ulaştırarak orada ki sessiz canları da yuvalarına kavuşturmak istiyoruz. Bu hafta ayrıca gittiğimiz bölgelerde Nazilli Tema Vakfı Temsilcileri ile birlikte çevre temizliğine de önem göstereceğiz.  Başta Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, besleme ekiplerimize, mama desteğinde bulunan destekçilerimize, Nazilli Tema Vakfı Temsilcilerine ve bugün kulübe etkinliğimizde bizlere hem tedarik sağlayan hem de buraya gelerek yapım aşamasında çalışan Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği Başkanı Meltem Tuğral ve üyelerine çok teşekkür ederim. Doğayla savaş halindeyiz, kazanırsak, kaybedeceğiz.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER

This will close in 20 seconds