Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Belediyesiden 4 yılda 15 bin kez evde bakım hizmeti

Nazilli Belediyesiden 4 yılda 15 bin kez evde bakım hizmeti
2.528
31 Ocak 2019 - 9:04

Nazilli Belediyesi tarafından 2015 yılında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Evde Bakım Birimi bugüne kadar 688 bakıma muhtaç vatandaşın yüzünü güldürdü.

Nazilli Belediyesi tarafından 2015 yılının Mayıs ayında kurulan Evde Bakım Birimi ile bugüne kadar 688 bakıma muhtaç vatandaşa ulaşıldı.

Günlük yaşam faaliyetlerini sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan, yaşlı, engelli, yatalak ve maddi durumu yetersiz vatandaşların kişisel bakımları, saç, sakal ve tırnak kesim ihtiyaçlarını karşılayan evde bakım birimi son 4 yılda 15 bin 240 kez hizmet verdi.

Haftanın 6 günü Nazilli ve çevresinde ihtiyaç ivediliğine göre, haftalık, 15 günlük ve 1 aylık periyotlarla evde bakım hizmeti gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Vatanımıza milletimize hizmet etmiş, yıllarca evini geçindirmiş yaşlılarımıza sahip çıkmak bizim öncelikli görevimiz. Ekiplerimiz, yaşlılığı, hastalığı ya da bedensel engeli nedeniyle kişisel bakımlarını gerçekleştiremeyen vatandaşlarımızın evine giderek saç sakal ve tırnak kesimlerini yapıyor. Onların hayır duası, yüzlerinin gülmesi bizim için paha biçilemez. Nazilli Belediyesi olarak gerek kurduğumuz birimler gerekse açtığımız tesislerle yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER