Nazilli Ayna Gazetesi

NAZ-NAZ’DAN AÇIKLAMA “BEKLİYORUZ”

NAZ-NAZ’DAN AÇIKLAMA “BEKLİYORUZ”
1.213
01 Temmuz 2020 - 18:57
Türkiye Futbol Federasyonu, 2 ve 3.Ligleri tescillemesinin ardından Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, açıklamalarda bulundu.

Kararın camiayı olumsuz etkilediğini savunan Başkan Yelkovan, açıklanacak son kararı beklediklerini söyledi.

“TESCİL HENÜZ BELLİ DEĞİL”

Tescilin nasıl yapılacağının henüz netlik kazanmadığını dile getiren Yelkovan, “Ne tür bir karar alınacağı henüz belli değil. Şampiyon kim? İkinci kim? Düşenler ne olacak? Bunlar önümüzdeki günlerde belli olacak.” dedi.

“FEDERASYONUN SON KARARINI BEKLİYORUZ”

Söz konusu kararın 40 puanla Play-Off hattının 1 puan gerisinde 7’nci sırada bulunan Siyah İnciler’i olumsuz etkilediğini belirten Yelkovan, “Puanlar birbirine yakındı. Bizim fikstür avantajımız vardı ve ona güveniyorduk. Bir hafta önce üçüncüydük. 1 hafta sonra yedinciye geriledik. Tam da o döneme denk geldi. Bizim için kötü oldu umutluyduk ama olmadı” dedi. Yelkovan iki ve dokuzuncu takımın Play-Off oynayacağı temennisinde bulunup, pür dikkat federasyonu beklediklerini söyledi. Profesyonel futbol takımımız şuanda tesislerimizde antrenmanlara ara verildi ve TFF’ nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı açıklanana kadar beklemedeyiz.’’ ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER