Nazilli Ayna Gazetesi

NAZ NAZ TOP BAŞI YAPIYOR

NAZ NAZ TOP BAŞI YAPIYOR
746
09 Haziran 2020 - 19:05
Nazilli Belediyespor’da koronavirüs nedeniyle verilen iznin bitmesinin ardından oyuncular yarın tesislere gelerek idmanlara başlıyacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen lig karşılaşmalarının 18 Temmuz’da yeniden başlayacağı bilgisinin verilmesi sonrası, 3. Lig 3. Grup’ta play-off’u hedefleyen Nazilli Belediyespor da top başı yapıyor. Naz-Naz perşembe günü Nazilli Yıldırım Demirören spor tesislerinde toplanarak antrenmanlara başlayacak.

TEST OLACAKLAR

Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulununun almış olduğu kararlar ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde yarın teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanı personel Covid-19 testine tabi tutulacak. Naz Naz’da futbolcular, Covid-19 testinden sonra teknik ekibin belirlemiş olduğu antrenman programı kapsamında yarın akşam saatlerinde gerçekleştirilecek ilk antrenman ile çalışmalarına başlayacak.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER