Nazilli Ayna Gazetesi

Gölmak Demir & Vinç Nazilli’nin Yükünü Hafifletiyor

Gölmak Demir & Vinç Nazilli’nin Yükünü Hafifletiyor
2.245
16 Haziran 2020 - 12:31
Nazilli’de, 2018 yılından bu yana vinçleriyle çeşitli sektörlere hizmet veren Gölmak Demir & Vinç, Nazilli’nin yükünü hafifletmeye devam ediyor.

2006 yılında aile şirketi olarak Gölmak adıyla kurulan ve ısıtma sistemleri alanında kazan sektöründe faaliyete başlayan firma, 2008 yılında şirketleşerek Gölmak Isıtma Sistemleri Ltd. Şti. olarak faaliyetine devam etmişti.

2014 yılında demir sektörüne de girerek, Gölmak Demir Ltd. Şti. olarak demir sektörüne hızlı bir giriş yapmış ve yaptığı bu hamle ile piyasadaki mevcut A’dan Z’ye tüm talepleri karşılama adına ciddi bir adım atmıştı.

Demir sektöründe birçok ürün grubuna sahip olan Gölmak Grup, yenilikçi, teknolojik makina parkuru ile rakiplerinin önüne geçerek sektöre damga vurmayı başarmıştır.

Disiplinli, özverili çalışmaları ve Ar-Ge ye verdiği önem ile müşteri memnuniyetini ön plana çıkartarak, bu özel misyonla her geçen gün artan sipariş talepleri ile üretim, satış vb. hizmet faaliyetlerine devam eden Gölmak Demir, 2018 yılında vinç sektörüne de girerek aldığı makina ve ekipmanlarla sektörün lideri konumuna gelmiştir.

Dünyada ilk defa sadece Gölmak adına özel üretilmiş olan 35 tonluk katlanır boomlu kompakt vinç, her alana, tüm dar yollara girme kabiliyetine sahip olduğu için 37 metre boom uzunluğu ile üstün bir performans sergilemektedir.

Bununla yetinmeyip 45 tonluk kapasitede, katlanır boomlu vinçi de bünyesine dahil eden Gölmak Vinç, 40 metre boom uzunluğu ile rakipleri arasında eşsiz performansı ile ön plana çıkmaktadır.

Son olarak da sepet ihtiyacı duyan firma, bünyesine dahil ettiği sepet aracı ile pratik tüm alanlarda ihtiyaç olan her talebii rahatlıkla karşılayarak müşteri memnuniyetini had safhaya çıkartmıştır. Firma yetkilileri Hasan, Hakan ve Ali Gölgesiz kardeşler, hız kesmeden yatırımların devam edeceğini dile getirerek sektörde yenilikleri takip edip, en teknolojik yatırımları yeri ve zamanı geldiğinde yapacaklarını söyleyerek yatırımların bitmediğinin müjdesini verdiler.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER