Nazilli Ayna Gazetesi

BÜYÜKŞEHİR DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
712
15 Eylül 2020 - 11:15
Yeni tip Koronavirüse (Kovid-19) karşı il genelinde aldığı önlemlerle yoğun mesaiye devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, tedbirleri elden bırakmıyor. Nazilli’de cadde ve sokaklar düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında il genelinde birçok noktada dezenfeksiyon çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Meyve Sebze Hali’nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Toptancı halindeki tüm işyerleri tek tek mobil ekipler tarafından dezenfekte edilirken, meyve ve sebze halinin yolları Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri tarafından arazöz eşliğinde bol köpüklü tazyikli suyla yıkandı. Esnaflar yapılan hijyen çalışması nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekiplerinin Nazilli’deki çalışmaları vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda devam etti. Özel donanımlı dezenfekte aracı Yıldıztepe Mahallesi 61 Sokak, Hürriyet Caddesi, Beş Eylül Caddesi ve Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Dezenfekte çalışması yapılan cadde ve sokaklar ilaçlı solüsyonla ve tazyikli su ile yıkanarak tertemiz hale getirildi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER