Nazilli Ayna Gazetesi

‘BAYRAK-2’ 27 ARALIK’TA GÖSTERİME GİRİYOR

‘BAYRAK-2’ 27 ARALIK’TA GÖSTERİME GİRİYOR
988
16 Aralık 2019 - 18:27
Nazilli ilk defa çekilen aksiyon türündeki sinema filmi Bayrak-1 den 1 yıl sonra Bayrak-2 Filmi de gösterime giriyor.

Tek kamera ve kısıtlı imkânlarla çekilen ve Öğretmenlerden oluşan oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Bayrak-1 filminden sonra 2.si için kolları sıvayan aynı kadro Bayrak-2 Filminin çekimlerini tamamladı. 27 Aralıkta vizyona girecek film için tanıtım desteği isteyen ekip Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Vizyon tarihi belli olan filmin Galasının Nazilli’de yapılacağını ve vizyona giriş tarihine kadar tanıtımı konusunda Nazilli Belediyesinin desteğini isteyen filmin yazarı ve Yönetmeni Serkan Tuğcu, “İlk filmin devamı niteliğinde olan Bayrak 2 filminin de daha iyi olduğuna inanıyoruz. Nazilli tarihine 2 tane güzel film kazandırdık. Bayrak filmini 6 bölüm olarak devam ettireceğiz. 6 bölümün hepsini kendi imkânlarımızla çekmeye devam edeceğiz. Tüm Nazilli halkının filme sahip çıkmalarını bekliyoruz.  Ama tanıtım yönünden sıkıntımız var Filmimiz aynı gün Kuşadası’nda vizyona girecek. Reklam ve Nazillimizin tanıtımı açısından Belediyenin etkisinin çok fazla olacağını düşünüyorum” dedi. İlk filmin tanıtımında olduğu gibi ikinci filmin tanıtımında da Nazilli Belediyesi olarak gerekli desteği vereceklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yerelde kendi çabaları ile kaliteli işler çıkaran, şehrin tanıtımına katkı sağlayan her kese Nazilli Belediyesi olarak destek çıkacaklarını vurguladı.  Nazilli’de çekilen bir filmin reklam ve tanıtımının en iyi şekilde yapılması gerektiğini söyleyen Özcan Nazilli halkının da filme sahip çıkması gerektiğini belirterek, 27 Aralıkta gösterime girecek ‘Bayrak-2’ filmini tüm Nazilli halkını izlemeye davet etti.


HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER