Nazilli Ayna Gazetesi

Arka Sokaklar Nevrez, En Büyük Hayaline Kavuştu

Arka Sokaklar Nevrez, En Büyük Hayaline Kavuştu
1.815
05 Mart 2020 - 10:21
Ulusal bir kanalda uzun yıllardır aralıksız yayınlanan ‘Arka Sokaklar’ın Nazilli’deki en sıkı hayranlarından biri olan Nevrez Koçan, İstanbul’da yapımcı şirketin daveti üzerine dizi setini ziyaret etti. 14 yıllık hayaline kavuşan Nevrez, “Bu anları ömrüm boyunca unutmayacağım” dedi.

Türkiye’de 7’den 70’e herkesin soluksuz takip ettiği ve 14 senedir yayınlanan polisiye, macera dizi Arka Sokaklar, Nazilli’den Nevrez Koçan’ı dizi setinde ağırladı. “Arka Sokaklar Nevrez” olarak ilçe halkı tarafından tanınan Nevrez Koçan, dizinin setine giderek hayatının en mutlu gününü geçirdi. Yaklaşık 1 yıl süren görüşmeler sonunda Erler Filmin misafiri olarak İstanbul’a giden Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER) eski Başkanı Tayfun Yazıcı ve engelli Nevrez Koçan, dizinin karakol çekimlerini yerinde izleme fırsatı buldu. Erler Yapımın Kavacık’taki karakol çekimlerine giden Nevrez, şirket yetkilileri tarafında sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Nevrez, ilk olarak dizide Mesut karakterini çanlandıran ünlü oyuncu Şevket Çoruh ile tanıştı. Diğer oyuncularla da tanışan Nevrez, hayali olduğu oyuncuları karşısında gördüğünde heyecanından adeta yerinde duramadı.

NEVREZ, “ÇOK HEYECANLANDIM, BOYNUNA SARILDIM”

Oyuncuları canlı gördüğünde çok heyecanlandığını dile getiren Nevrez Koçak, “Çok heyecanlandım ve çok mutlu oldum. Dizide her hafta televizyonda gördüğüm oyuncuları karşımda canlı görünce hemen gittim, tanıştım. İlk ‘Odun’ lakaplı Şevket Çoruh abimle tanıştım, boynuna sarıldım. Rıza Baba’da emekli olunca komiserliği bana devredeceğini söyledi. Benim gitmemde emeği geçen ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

“ARTIK ONDAN MUTLU İNSAN YOK”


Nevrez artık bunları hiç unutmayacak diyen NAZENDER eski başkanı Tayfun Yazıcı, “Erler Filmin Kavacık’taki stüdyosuna gittik. Sağ olsunlar çok güzel misafir ettiler. Nevrez çok heyecanlandı. Tek tek seti olan bütün oyuncularla dizideki isimlerini söyleyerek tanıştı. Artık bu anlar Nevrez’in arşivinde kalacak. Artık ondan mutlu insan yok dünyada. Nevrez’in bu hayalini gerçekleştirmesinde katkısı olan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, ADÜ Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) hocalarından Müzehher Günyol’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER