Nazilli Ayna Gazetesi

Alıcık MHP Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı

Alıcık MHP Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı
2.259
24 Ocak 2019 - 14:52

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen MHP Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ülkemizin en hassas döneminde yapılacak olan seçimlere 67 gün kala adaylarımızın takdim ve tanıtımı için toplandık. İşimiz çok hedeflerimiz büyük yükümüz ağırdır. 31 Mart’ta eminim ki Türkiye ehline emanet edilecektir. Türkiye’nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Sağduyunun birlikteliği Cumhur İttifakı diyor, parlak bir geleceğin kilidini açmak için çalışıyoruz. MHP için imkansız diye bir şey yoktur, böyle bir şey kitabımızda asla yazmayacaktır. 9 Şubat’ta MHP’nin 50. yıldönümünü şölen havasında, çok görkemli bir şekilde kutlayacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin iyice yerleşip kökleşmesi hayat memat konusudur. 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. 31 Mart seçimleri, yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meselesidir” ifadelerini kullandı.

Hem ‘belediye’ hem de ‘beka’ diyerek Cumhur İttifakı için çalışacaklarının altını çizen Lider Bahçeli, “İlle de bir tercih yapacak olursak on bin defa ‘beka’ diyeceğimi herkesin bilmesini istiyorum. Yeni darbe senaryoları dillendirenlerin, bunun için el ovuşturanların başına dünyayı yıkacağız. Seçimi itibarsızlaştırmaya kalkışanlar, sandığın meşruiyetini lekelemeye yeltenenler, yalanlarla hayali seçmen üretildiğini iddia edenler beyhude yere çırpınmasın. Alayının oyununu bozacağız” sözlerini kaydetti.

Bahçeli’nin konuşmasının ardından MHP’nin belediye başkan adaylarının tanıtımına geçildi.

     

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER

This will close in 20 seconds